Landsbyportalen > Erhverv > Service > Aku & Helse > Nyheder > Slankebehandling

Slankebehandling

Slankebehandling

Tab dig med akupunktur og individuel kostvejledning. Ring for mere information Pris kr. 400 for den første behandling derefter kr. 250,- pr. gang

Tilmelding: 98 33 76 96 eller 21 69 24 82

Vægt og skikkelse

Formålet med at være slank
Hensigten med at være slank er at opnå mere selvværd og velvære. Det er at øge friheden til at udfolde sig i både fysisk, social og psykisk sammenhæng. Som slank er det nemmere for familien at bakke op om en anseelse, der signalerer balance og sundhed.
Hvilken form er slank?
Alting har en naturlig form. At træde udenfor denne, er enslydende med at blive deform.
Den skabelon der er enkel er slank.
Hvilke omkostninger har det?
Kan det lade sig gøre at komme i besiddelse af sundhed, livskraft, friskhed og et blomstrende image uden at blive afpillet, underernæret, tynd og bleg? Ja, for enhver. Ny Energi´s diæt er et kvalificeret bud.
Omkostningerne er at ændre kosten. Motion kan nuancere, men ikke flytte bjerge.
Den energi man betaler ved at være overvægtig, er langt større end omkostningerne ved at blive slank. De ressourcer, der bruges for at kompensere for overvægt, tages direkte fra livskvaliteten. Ex.: Jeg skulle have gjort dit og dat, jeg skulle have skabt et spændende indhold i mit liv med forskellige interessante emner, men mine madvaner har gjort mig træt og umotiveret.
Jeg venter lige. Den ene dag forsvinder med den anden, tiden går.
Hvilken hjælp giver Aku og Helses slankebehandling?
Vor akupunktur-metode fjerner trangen til sødt, unaturlig sult og ædeflip især i forbindelse med menstruation. Behandlingerne foretages med 7-10 dages mellemrum minimum fire gange.
5 nåle isættes venstre øre, afplastres og falder ud i løbet af 5-8 dage. Prisen er 250,- kr. pr. gang.

Trøstespisning

En tilstand af selvhypnose, hvor man har bildt sig selv ind, at man er nødt til at spise. Man føler sig f.eks. nedtrykt og spiser, for i starten at kvæle følelsen. Der går senere automatik i det. Man havner i en vane med at spise for trøst, altså refleksspisning. I mange tilfælde er psykologbehandling påkrævet, for at bryde dette mønster og finde frem til hvad der skal trøstes og hvilken trøst der virker..

Mænd med kvindefigur, Kvinder med pæreform, Dobbelt-hager!
Ovenstående tre tilfælde skyldes at vedkommende ikke kan forbrænde korn, altså brød. Mandens bløde bag, kvindens ”ridebukser”, brede balder og enhvers dobbelthage forsvinder, når man holder op med at spise brød.
Hvilke fedtdepoter skal væk?
De fedtmasser, der er lejret udenfor musklerne, kan forsvinde med Ny Energi`s diæt. Det er f.eks. ”dansehåntag”, ”bassunkinder” osv.
Diætens trin 1 virker således:
1. Fjerner svamp i fordøjelseskanalen.
2. Maven ”falder ind”.
3. Alle fedtdepoter reduceres betydeligt.
4. Sult- og mæthedsfølelse balanceres.
5. Du oplever, hvordan brød, mælkeprodukter og sukker virker på dig, din fordøjelse, og din figur og velvære.
Trin 1
- Undgå brød mælkeprodukter og sukker i 4 uger. Med brød menes også mel og pasta. De 4 uger kan ikke reduceres.
- Spis ellers alt hvad du kan og gerne varieret
Trin 2
- Spis max en skive brød om dagen af rug eller urhvede. Cous cous (gerne fuldkorn) tilades 1 gang ugentligt, men ikke alm. pasta.
- Sukkermængde er 1 strøgen spiseske pr. dag, eller mindre.
1 portion mælkeprodukt daglig. Portionen udgør enten et glas mælk, en skive ost, smør på en skive brød eller et bæger yoghurt.
Hvis vægten øges mere end et kilo, eller maven bliver oppustet, eller huden bliver uren efter en uge på diætens trin 2, reduceres brødmængden til ½ skive eller ingen brød.
Hvis maven går i stå, bliver hård, eller der ikke er daglig afføring, fjernes mælkeprodukterne.
Hvis der kommer ødem i ansigtet (hævelse især omkring øjne) sløjfes sukker sidst på dagen og der spises kun frugt om aftenen efter kl. 18.00.
Hvis du vil have hud som silke spises store kun frugt morgen og formiddag i store mængder.

Over sigt

Sidst opdateret 24-08-2007
Sitemap - Powered by TownPortal 0.6