Landsbyportalen > Lokalt > Bakkehusene > Bakkehusene

Bakkehusene

Skolevej 2
9574 Bælum
Telefon: 99 88 80 20
Telefax: 98 33 76 22
Mail: bakkehusene@rebild.dk

Skoleleder, dagtilbudsleder og kontraktholder:
Martin Finderup Andersen

Sekretær:
Grethe J. Danmark

Teknisk Serviceleder
Leif Petersen

Skolen i Bælum er en del af instutionen Bakkehusene som indeholder en børnehave, skolefritidsordning med børn fra 0. - 3. klassetrin og en skole med elever fra 0. - 9. klassetrin. Skolen ligger midt i byen Bælum. Som en del af Bakkenuse er der ogå en Børnehave, skolefritidsording og skole i Blenstrup.

Bælum har, fra at være det politiske centrum i Østhimmerland i 1800-tallet, vokset sig til at være et rart lille smørhul, omgivet af bakker, skov og mose, og med 10 km. til østkysten. Den består af såvel ældre som nyere bebyggelse og indeholder de fritidsfaciliteter man ellers måtte ønske sig inden for bygrænsen.

Bælum-Solbjerg skole bestræber sig på at være en god skole i børnehøjde, hvor nogle af nøgleordene er ansvarlighed og gensidig respekt. Vi lærer af hinanden i et godt, tværfagligt miljø og ønsker, at alle møder glade om morgenen og også går glade hjem, når dagen i institutionen er forbi.

Vi lægger vægt på at have et godt skole-/hjemsamarbejde, hvor elever, forældre, lærere og ledelse udvikler Bælum-Solbjerg skole i et konstruktivt samarbejde.

Link til skoleportalen


Sidst opdateret 24-03-2015
Sitemap - Powered by TownPortal 0.6